STUA i ny skepnad

I samband med invigningen av STUA:s (Sörmlands turismutveckling AB) nya lokaler på Forsgränd 6 i Nyköping i början på veckan, presenterades flera nyheter. Den första kommer här!

Bolaget heter fortfarande Sörmlands turismutveckling AB, men väljer nu att i all extern kommunikation använda namnet STUA, som de allra flesta samarbetspartners och kunder känner igen sig i. Bolaget har sedan en tid använt STUA både för hemsida och e-post och blir nu fullt ut STUA – utvecklar besöksnäringen!

stua_logo

I och med detta kommer en helt ny profil att användas som avspeglas i allt från lokal, logga, hemsida men framför allt i sättet vi arbetar. Den nya hemsidan, www.stua.se, presenterar bolaget och verksamhetens inriktning. I sidan integreras även STUA-bloggen, som tidigare levt ett eget liv.

I början av november väljer vi på STUA att lansera en webbplats för destinationsutvecklingsprocessen (DUS) som är huvudprocessen i vårt största uppdrag, Sörmlands regionala turismuppdrag (RTU). Detta för att tydliggöra skillnaden mellan bolagets verksamhet och det regionala turismuppdraget.

Välkomna in på nya hemsidan och till vårt nya kontor på Forsgränd 6 i Nyköping!

önskar vi på STUA

STUAgrupp

Leave a Reply