13/3 Studiebesök tema guideteknik och måltidsturism

Förmiddagen är gemensam guideteknik:
Att guida en grupp kan ibland vara ovant och svårt. Vi går med Stockholmsguiden Elisabeth Daude igenom några  grundläggande delar för hur man guidar en grupp. Elisabeth är international guide trainer.

Mat dryck Restaurang

Eftermiddagen är uppdelad i två olika tematiska spår: 

Food tour (måltidsföretag)
Fredrik Linse på Food Tours Stockholm berättar om sin resa och varför han valde att starta guidade matvandringar i Stockholm. Anmälan

Millenium tour (guideteknik)
Vi följer med på The Millennium Tour med Elisabeth Daude och fördjupas oss ytterligare i guidning och guideteknik. Minimum 5 anmälda! Anmälan 

Begränsat antal platser. 1 deltagare per företag.
Deltagare bekostar resan till och från Stockholm, allt annat ingår.
Studiebesöket är en del i Digital destinationsutveckling

Lämna en kommentar